Edin.bg»Избрани Колекции»Пухкав Тутманик с Плънка и Заливка
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Мързелив и пухкав тутманик без месенеМоже да разчупите и поднесете този мързелив и пухкав тутманик без печене още докато е топъл.
Добър апетит!...
Перфектната заливка за мусака
За приготвянето на заливката отделете белтъците от жълтъците.
Разбийте жълтъците заедно с киселото и прясното мляко....
Пухкав кекс с плънка от ябълки и орехи
Печете пухкавия кекс с плънка от ябълки и орехи за час на 170 градуса....
Пухкав ябълков сладкиш
Почистете ябълките и ги нарежете на малки парчена, ароматизирайте ги с канелата.
Пригответе си форма за печене с диаметър 24 см и я намазнете....
Пухкав Лимонов КексРазбийте яйцата заедно със захарта. Постепенно налейте прясното мляко, като не спирате да разбивате.
Прибавете лимоновата кора, ванилията и есенцията...
1
Пухкав кекс със сладко
Разбийте яйцата заедно със захарта. Прибавете сладкото и киселото мляко, разбийте отново.
Към течната смес сипете брашното с ванилията и бакпулвера...
Пухкав кекс без мляко
В голяма купа разбийте яйцата и захарта с миксер.
Затоплете водата и я сложете при яйцата заедно с олиото и ванилията - продължете да разбивате...
Пухкав козунак без яйца
Поставяме пухкавия козунак без яйца да се пече във загрята фурната на 180 градуса за около 30 минути....
Пухкав кекс с череши
Първо разбийте яйцата със захарта до получаването на пухкава и гладка смес. След това добавете брашното с бакпулвера и сипете олиото....
Рейтинг
4.3
Общо гласували: 4
52
41
31
20
10
Дай твоята оценка: