Edin.bg»Избрани Колекции»Пухкава заливка за мусака
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пухкава заливка за мусака

Пухкава заливка за мусака

Разгледай всички 12 избрани предложения относно пухкава заливка за мусака в Edin.bg.
Мусака с пухкава заливка без кисело млякоМусака с пухкава заливка без кисело млякоПолейте мусаката със соса и поръсете с кашкавал. Запечете мусаката с пухкава заливка без кисело мляко още малко и сервирайте....
Мусака с кайма и ориз без заливкаМусака с кайма и ориз без заливка
Порциите с мусаката поднесете, поръсени с черен пипер и ситно нарязан магданоз....
Перфектната заливка за мусакаПерфектната заливка за мусака
Пригответе и вие перфектната заливка за мусака. P.S. Препоръчване да опитате най-българската рецепта за мусака....
Постна мусака без заливкаПостна мусака без заливка
Поднася готовата постна мусака със салата от картофи....
Най-добрата заливка за мусакаНай-добрата заливка за мусака
златисто кафяв загар на най-добрата заливка за мусака....
Кашкавалена мусака с каймаКашкавалена мусака с кайма
Кашкавалената мусака с кайма е готова....
Телешка мусака с кускусТелешка мусака с кускус
Приготвя се заливка за мусака от посочените по-горе продукти, ястието са залива и пече до готовност в предварително загрята на 180 градуса фурна....
Вегетарианска мусака с тиквичкиВегетарианска мусака с тиквички
Изпечете мусаката за около 25 минути или до готовност. Вегетарианската мусака с тиквички е много вкусна....
Макаронена мусака с кашкавалМакаронена мусака с кашкавал
Загрейте фурната на 180 градуса и изпечете мусаката за половин час или до пълна готовност. Макаронената мусака с кашкавал е много вкусна....
Редена мусака с тиквичкиРедена мусака с тиквички
Изпечете мусаката до готовност - 30-35 минути. Направете заливката, като смесите всичко заедно....
Патладжанена мусака с пилешкоПатладжанена мусака с пилешко
Най-отгоре патладжанената мусака се залива с разбитите с киселото мляко яйца, поръсва се със сол и черен пипер и се пече в предварително загрята на...
Лесна мусака с кисело зелеЛесна мусака с кисело зеле
Залейте мусаката с прясното мляко, в което сте добавили разбитите яйца и запечете в силно загрята фурна до получаването на хубав златист цвят....

Рейтинг

4
Общо гласували: 6
53
41
31
21
10
Дай твоята оценка: