Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Говеждо месо с плодове по израелскиГовеждото се нарязва на парчета и се запържва заедно със ситно нарязания лук в мазнината.
Посолява се и към него се прибавя дюлята, обелена и...
Телешко месо с ориз и кашкавал
Наливаме малко гореща вода и задушаваме месото до омекване.
Слагаме ориза, наливаме гореща вода в съотношение 3:1 - вода/ориз....
Спаначена яхния с месо и нахут
Оставете леко да се охлади и сервирайте вашата спаначена яхния с месо и нахут топла....
Гювеч с месо и задушени зеленчуци
Включете на 180 градуса и печете до готовност.
Гювечът с месо и задушени зеленчуци е много вкусен....
Свинско месо в сладко-кисел сос
Отделете месото върху хартия за печене.
В този тиган сипете сместа за сладко-киселия сос. гответе за няколко минути до сгъстяване....
Овнешко месо по бохемски
Поднесете приготвеното Овнешко месо по бохемски със сварен ориз или гарнитура по избор....
Картофи, пълнени с пилешко месо и гъби
Картофи, пълнени с пилешко месо и гъби могат да се хапват топли или изстинали.
Добър апетит!...
Топки от телешко месо с кисел сос
Взимаме мляното телешко месо, добавяме ориза, белтъка и подправките и омесваме кайма....
Руло от кокоше месо в кексова форма
Смелете в месомелачка обезкостеното кокоше месо заедно с кожата и мазнината....
Месо с лук и яйца в гювечета
Нарежете месото на парчета и го овкусете с червен пипер, нарязан на ситно лук и магданоз....
Топеница с 2 вида месо и зеленчуци
Нарежете месото на ивици и го задушете в дълбок тиган със сгорещена мазнина за около 10 минути....
Рейтинг
4
Общо гласували: 4
51
42
31
20
10
Дай твоята оценка: