Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Марината за Печено Месо

Марината за Печено Месо

Открий всички 24 кулинарни идеи относно марината за печено месо в Edin.bg.
Говеждо месо с плодове по израелскиГовеждо месо с плодове по израелскиГовеждото се нарязва на парчета и се запържва заедно със ситно нарязания лук в мазнината. Посолява се и към него се прибавя дюлята, обелена и...
Телешко месо с ориз и кашкавалТелешко месо с ориз и кашкавал
Наливаме малко гореща вода и задушаваме месото до омекване. Слагаме ориза, наливаме гореща вода в съотношение 3:1 - вода/ориз....
Мусака с агнешко месо и спанакМусака с агнешко месо и спанак
Разбийте яйцата с млякото, залейте мусаката и печете до готовност....
Спаначена яхния с месо и нахутСпаначена яхния с месо и нахут
Оставете леко да се охлади и сервирайте вашата спаначена яхния с месо и нахут топла....
Гювеч с месо и задушени зеленчуциГювеч с месо и задушени зеленчуци
Включете на 180 градуса и печете до готовност. Гювечът с месо и задушени зеленчуци е много вкусен....
Свинско месо в сладко-кисел сосСвинско месо в сладко-кисел сос
Отделете месото върху хартия за печене. В този тиган сипете сместа за сладко-киселия сос. гответе за няколко минути до сгъстяване....
Овнешко месо по бохемскиОвнешко месо по бохемски
Поднесете приготвеното Овнешко месо по бохемски със сварен ориз или гарнитура по избор....
Картофи, пълнени с пилешко месо и гъбиКартофи, пълнени с пилешко месо и гъби
Картофи, пълнени с пилешко месо и гъби могат да се хапват топли или изстинали. Добър апетит!...
Топки от телешко месо с кисел сосТопки от телешко месо с кисел сос
Взимаме мляното телешко месо, добавяме ориза, белтъка и подправките и омесваме кайма....
Руло от кокоше месо в кексова формаРуло от кокоше месо в кексова форма
Смелете в месомелачка обезкостеното кокоше месо заедно с кожата и мазнината....
Месо с лук и яйца в гювечетаМесо с лук и яйца в гювечета
Нарежете месото на парчета и го овкусете с червен пипер, нарязан на ситно лук и магданоз....
Топеница с 2 вида месо и зеленчуциТопеница с 2 вида месо и зеленчуци
Нарежете месото на ивици и го задушете в дълбок тиган със сгорещена мазнина за около 10 минути....

Рейтинг

4
Общо гласували: 4
51
42
31
20
10
Дай твоята оценка: