Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Задушен праз с орехиПрибавете праза, нарязан на парченца с дължина около 3 см, и задушете на тих огън, докато омекне лукът....
Задушен ориз на тиган
Първо задушете зеленчуците в сгорещения зехтин. След като омекнат, сипете измития ориз и пържете докат стане прозрачен....
Безмесен чомлек в гърне
Нарежете на дребно кромида, задушете го леко в олиото до златисто и го добавете в гърнето....
Задушен свински език с масло
Задушете свинския език с виното в загрятото масло. Добавете подправки по ваш избор. Ако обичате чесън, добавете малко....
Боб с ребра в гърне
Всички продукти от рецептата за боб с ребра в гърне подреждаме направо, без предварително обработка....
Телешки кюфтета
Смесвате телешкото месо със ситно нарязаната глава лук, добавяте подправките и ситно нарязания магданоз. Прибавяте към сместа и ориза, който предварително...
Рейтинг
4.5
Общо гласували: 2
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка: