Edin.bg»Избрани Колекции»Задушени Телешки Ребра в Гърне


Всички продукти от рецептата за боб с ребра в гърне подреждаме направо, без предварително обработка....

Нарежете на дребно кромида, задушете го леко в олиото до златисто и го добавете в гърнето....

Начукваме леко овнешките котлети и ги овкусяваме със сол и черен пипер.
Оставяме ги 30 минути да се овкусят, след което ги запържваме до зачервяване...

Накиснете говеждите бъбреци за 1 час в студена вода с малко оцет, може и само в студена вода. След това ги отцедете добре и ги нарежете на тънки филийки...

Почистваме бъбреците и ги нарязваме внимателно на тънки резени.
В дълбока тенджера слагаме мазнината, след което запържваме лука, нарязан на филийки...

Подбираме крехки говежди котлети и ги оставяме поне за 24 часа на студено, овкусени със сол и черен пипер.
Потапяме ги в брашно от двете страни...
Рейтинг
4.7
Общо гласували: 3
52
41
30
20
10
Дай твоята оценка: