Edin.bg»Избрани Колекции»Задушени Телешки Ребра в Гърне
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Задушени Телешки Ребра в Гърне

Задушени Телешки Ребра в Гърне

Разгледай всички 12 кулинарни идеи относно задушени телешки ребра в гърне в Edin.bg.
Телешки пържоли задушениТелешки пържоли задушениПодбираме хубави телешки пържоли и ги овкусяваме със сол и черен пипер, след което ги начукваме леко....
Боб с ребра в гърнеБоб с ребра в гърне
Всички продукти от рецептата за боб с ребра в гърне подреждаме направо, без предварително обработка....
Боб в гърне по нашенскиБоб в гърне по нашенски
Бобът в гърне по нашенски е готов....
Боб в гърне на фурнаБоб в гърне на фурна
Боба в гърне на фурна поднесете, поръсен с магданоз....
Безмесен чомлек в гърнеБезмесен чомлек в гърне
Нарежете на дребно кромида, задушете го леко в олиото до златисто и го добавете в гърнето....
Задушени овнешки котлетиЗадушени овнешки котлети
Начукваме леко овнешките котлети и ги овкусяваме със сол и черен пипер. Оставяме ги 30 минути да се овкусят, след което ги запържваме до зачервяване...
Говежди бъбреци задушениГовежди бъбреци задушени
Накиснете говеждите бъбреци за 1 час в студена вода с малко оцет, може и само в студена вода. След това ги отцедете добре и ги нарежете на тънки филийки...
Задушени говежди бъбрециЗадушени говежди бъбреци
Почистваме бъбреците и ги нарязваме внимателно на тънки резени. В дълбока тенджера слагаме мазнината, след което запържваме лука, нарязан на филийки...
Говежди котлети задушениГовежди котлети задушени
Подбираме крехки говежди котлети и ги оставяме поне за 24 часа на студено, овкусени със сол и черен пипер. Потапяме ги в брашно от двете страни...
Задушени свински джоланчетаЗадушени свински джоланчета
Извадете и сервирайте задушени свински джоланчета....
Джолан със зеленчуци в гърнеДжолан със зеленчуци в гърне
Джоланът със зеленчуци в гърне е много вкусен....
Постен фасул в глинено гърнеПостен фасул в глинено гърне
Постният фасул в глинено гърне е много вкусен....

Рейтинг

4.7
Общо гласували: 3
52
41
30
20
10
Дай твоята оценка: