Edin.bg»Избрани Колекции»Задушени Телешки Ребра в Гърне
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Телешки пържоли задушениПодбираме хубави телешки пържоли и ги овкусяваме със сол и черен пипер, след което ги начукваме леко....
Боб с ребра в гърне
Всички продукти от рецептата за боб с ребра в гърне подреждаме направо, без предварително обработка....
Безмесен чомлек в гърне
Нарежете на дребно кромида, задушете го леко в олиото до златисто и го добавете в гърнето....
Задушени овнешки котлети
Начукваме леко овнешките котлети и ги овкусяваме със сол и черен пипер.
Оставяме ги 30 минути да се овкусят, след което ги запържваме до зачервяване...
Говежди бъбреци задушени
Накиснете говеждите бъбреци за 1 час в студена вода с малко оцет, може и само в студена вода. След това ги отцедете добре и ги нарежете на тънки филийки...
Задушени говежди бъбреци
Почистваме бъбреците и ги нарязваме внимателно на тънки резени.
В дълбока тенджера слагаме мазнината, след което запържваме лука, нарязан на филийки...
Говежди котлети задушени
Подбираме крехки говежди котлети и ги оставяме поне за 24 часа на студено, овкусени със сол и черен пипер.
Потапяме ги в брашно от двете страни...
Рейтинг
4.7
Общо гласували: 3
52
41
30
20
10
Дай твоята оценка: