Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Бърз Тутманик за Закуска

Бърз Тутманик за Закуска

Открий всички 21 кулинарни идеи относно бърз тутманик за закуска в Edin.bg.
Бърз селски хлябБърз селски хлябВ голяма купа пресейте брашното. Добавете солта, водата и сухата мая. Разбъркайте с помощта на шпатула и дървена лъжица. Ще се получи тесто за...
Бърз царевичен хлябБърз царевичен хляб
1
Царевично брашно се слага в купа, в която ще се разбърква. Прибавя се солта и захарта и се разбърква много добре. Яйцата се разбъркват на пяна...
Бухнал Вит ТутманикБухнал Вит Тутманик
Извадете готовия тутманик и леко го напръскайте с вода. Бухналият Вит Тутманик е много вкусен....
Мързелив соден тутманикМързелив соден тутманик
Печете тутманика в загрята на 180 градуса фурна за около 30 минути....
Старозагорски тутманик КарниераСтарозагорски тутманик Карниера
Старозагорският тутманик Карниера е готов....
Мързелив овчарски тутманикМързелив овчарски тутманик
Печете тутманика в загрята на 180 градуса фурна. След около 20-тина минути е готов. Мързеливият овчарски тутманик е много вкусен....
Винаги сполучлив тутманикВинаги сполучлив тутманик
Винаги сполучливият тутманик е готов....
Традиционен Добруджански ТутманикТрадиционен Добруджански Тутманик
Извадете готовия тутманик, напръскайте го със студена вода и покрийте с кърпа. Традиционният Добруджански Тутманик е готов....
Бърз и фин сладкишБърз и фин сладкиш
Разбиваме маслото добре , след което прибавяме захарта и бием поне десетина минути сместа. Едно по едно прибавяме яйцата и млякото. Последно се слагат...
Бърз чийзкейк в чашаБърз чийзкейк в чаша
Разбийте крема сиренето със захарта, ванилията и киселото мляко. Приберете в хладилник. Натрошете бисквитите на фин прах и ги разпределете в 4...
Бърз и лек качамакБърз и лек качамак
Сипете в тенджерка вода с малко сол и оставете да заври на умерен котлон. Разбъркайте царевичното брашно с малко вода, за да се получи кашица....
Бърз хляб с лимецБърз хляб с лимец
Първо стоплете водата на 37 градуса. Разтворете в нея маята с олиото. Пресейте към течността двата вида брашно. Постепенно замесете гладко и еластично...

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 2
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка: