
Печете тутманика в загрята на 180 градуса фурна. След около 20-тина минути е готов.
Мързеливият овчарски тутманик е много вкусен....

Извадете готовия тутманик и леко го напръскайте с вода.
Бухналият Вит Тутманик е много вкусен....

1

Вижте също как да си направите мързелив тутманик или любимия домашен тутманик....

2

1

1

Разбиваме маслото добре , след което прибавяме захарта и бием поне десетина минути сместа. Едно по едно прибавяме яйцата и млякото. Последно се слагат...

Получената смес се изсипва в намаслена тава и се пече на 180 градуса при горен и долен реотан, докато тутманикът придобие златист цвят....
Рейтинг
4.5
Общо гласували: 2
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка: