Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Бърз рибен пастет
Смесете всички продукти за рибния пастет, овкусете добре с подправките.
Не трябва да е рядък.
Поднесете бързият рибен пастет с препечено хлебче...
Традиционен Добруджански Тутманик
Извадете готовия тутманик, напръскайте го със студена вода и покрийте с кърпа.
Традиционният Добруджански Тутманик е готов....
Мързелив овчарски тутманик
Печете тутманика в загрята на 180 градуса фурна. След около 20-тина минути е готов.
Мързеливият овчарски тутманик е много вкусен....
Бухнал Вит Тутманик
Извадете готовия тутманик и леко го напръскайте с вода.
Бухналият Вит Тутманик е много вкусен....
Бърз хляб с лимец
Първо стоплете водата на 37 градуса. Разтворете в нея маята с олиото. Пресейте към течността двата вида брашно. Постепенно замесете гладко и еластично...
Бърз чийзкейк в чаша
Разбийте крема сиренето със захарта, ванилията и киселото мляко. Приберете в хладилник.
Натрошете бисквитите на фин прах и ги разпределете в 4...
Бърз и лек качамак
Сипете в тенджерка вода с малко сол и оставете да заври на умерен котлон.
Разбъркайте царевичното брашно с малко вода, за да се получи кашица....
Бърз и фин сладкиш
Разбиваме маслото добре , след което прибавяме захарта и бием поне десетина минути сместа. Едно по едно прибавяме яйцата и млякото. Последно се слагат...
Рейтинг
4.5
Общо гласували: 2
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка: