Персийски тутманик без месене

Персийски тутманик без месене

0

за печене, и печете в предварително загрята фурна на 180 градуса. Преди да сложите вътре лесния тутманик, нарежете маслото отгоре по повърхността. Печете Персийския тутманик до приятен златист загар....

1

Пухкав тутманик без месене

Колекция на авторски 36 публикации за пухкав тутманик без месене в Edin.bg. Разгледай най-новото за пухкав тутманик без месене в нашия сайт.
Вкусен тутманик без месене

Вкусен тутманик без месене

Брашното се пресява. Содата се разбива с киселото мляко. В топла вода се разтваря маята, като се добавя захарта и 4 с.л. от брашното, след което...

Тутманик без месене

Тутманик без месене

вилица. Бъркаме до толкова колкото да се смесят. Изсипваме тестото върху маслото и маста в тавичката. Поставяме в предварително загрята до 230 градуса фурна, печем тутманика за 20 минути....

Бърз тутманик без месене

Бърз тутманик без месене

1

В киселото мляко се разтваря содата, докато шупне. Разбиват се 3 яйца. Към тях се добавят млякото със содата, олиото, натрошеното сирене (чубрица...

Пухкав тутманик

Пухкав тутманик

Пригответе смес от киселото мляко, яйцата, мазнината, начупеното сирене и солта. Прибавете разтворената в оскъдно количество вода мая...

Пухкав тутманик с бакпулвер

Пухкав тутманик с бакпулвер

намаслена и набрашнена тавичка. Тутманикът се пече в предварително загрята на 180 градуса фурна, докато се зачерви леко отгоре....

Пухкав преплетен тутманик

Пухкав преплетен тутманик

намажете преплетения тутманик. Поръсете със сусам и печете в загрята фурна на 180 градуса 30-40 минути. Източник: Ваня Джорджевич privanya.blogspot.com...

Пухкав усукан тутманик

Пухкав усукан тутманик

предварително намаслена тава. Оставете да втасат леко и печете на 180 градуса до получаване на златист загар. Поднесете тутманика топъл....

Пухкав тутманик със сирене

Пухкав тутманик със сирене

Разтворете маята с малко сол в хладка вода и разбъркайте с предварително разбитите яйца. Постепенно сипвайте разтопеното масло, настърганото...

Пухкав тутманик за закуска

Пухкав тутманик за закуска

3

Направете кладенче в брашното, затоплете млякото и в него разтворете захарта, маята и солта. Разбъркайте киселото мляко със содата и двете яйца...

Пухкав тутманик с масло

Пухкав тутманик с масло

. Намажете тутманика с разбит жълтък, покрийте и оставете за половин час да втаса отново. Сложете тавата във фурната на 170 градуса за около 50-60 минути до златисто-кафяв цвят....

Пухкав тутманик на конци

Пухкав тутманик на конци

трябва да излиза суха от тутманика. Извадете готовия тутманик и завийте с чиста кърпа за 10 минути, сервирайте го топъл за закуска....

4
Общо 4 гласували
5 1
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: