Празнични Питки

Прегледай всички 35 подбрани съвети за празнични питки в Един.бг.
Сладка празнична питкаСладка празнична питкаСладката празнична питка е готова....
Празнични пържоли на скараПразнични пържоли на скараНачукайте с дървено чукче пържолите и ги оваляйте в сместа от кимиона, чубрицата, черния пипер и солта. Нарежете на дребно доматите, чушките, лука...
Празнично Сладко РулоПразнично Сладко РулоЗагряваме фурната на 180 градуса. Пресяваме брашното 1-2 пъти. Смесваме го с бакпулвера, солта и захарта. Добавяме разбитите яйца и олиото. Разбъркваме...
Бухнала празнична погачаБухнала празнична погачаБухналата празнична погача завийте с чиста памучна кърпа за около 15 минути, след което поднесете....
Моята празнична погачаМоята празнична погачаМоята празнична погача е готова....
Празнична погача за здравеПразнична погача за здравеБрашното се пресява. Прави се кладенче и в него се поставят захарта, солта, маята, олиото, 2 яйца + 1 белтък и млеката. Замесва се меко тесто. Поставя...
Телешки завив (празнично ястие)Телешки завив (празнично ястие)Настъргваме морковите и целината и ги запържваме до омекване в половината масло. Прибавяме бялото вино, магданоза и малко черен пипер. Оставяме зеленчуците...
Безглутенови царевични питкиБезглутенови царевични питкиВтасалите царевични питки намажете с олио. Изпечете питките на 180 градуса в предварително загрята фурна до приятен загар....
Малки питки с кашкавалМалки питки с кашкавалГотовите малки питки поднасяме още топли....
Картофени питки за обяд и вечеряКартофени питки за обяд и вечеряОмесва се стегнато тесто, което се разточва на кора с дебелина 2 см и от нея се нарязват с водна чаша малки питки, които се изпържват в силно загрято...
Содена питка в хлебопекарнаСодена питка в хлебопекарнаСодената питка в хлебопекарна е готова....
Тесто за пици, питки, мекици по сопотскиТесто за пици, питки, мекици по сопотскиТака тестото може да престои 3-4 дни и да го ползвате по всяко време за приготвянето на пици, питки, мекици....

Рейтинг

3
Общо 5 гласували
5 1
4 1
3 0
2 3
1 0
Дай твоята оценка: