Edin.bg»Избрани Колекции»Как се приготвя телешко сърце

Когато лукът се запържи, прибавяме телешкото месо и пържим до зачервяване от всички страни....

Телешкото Галантина се поднася топло или студено, нарязано на филии и със свежа сезонна салата....

Когато се запечата равномерно, добавете ситно нарязаните глави лук и пържете до омекването му....

Заливаме продуктите с 1 - 1 1/2 ч.ч. гореща вода и оцета и оставяме да се задушава под похлупак за поне 2 часа....

Нарязваме телешкото месо на парчета и го слагаме да се вари в подсолена вода до пълното му сваряване, заедно с едро нарязаните зеленчуци за супа....

Когато продуктите се запържат, прибавяме дафиновите листа, наливаме малко вода и оставяме месото да се задушава на тих огън до омекването му....

След като се охлади, свареното телешко шкембе се нарязва на лентички. Продуктите за панировката се разбиват добре....
Рейтинг
4.5
Общо гласували: 8
54
44
30
20
10
Дай твоята оценка: