Edin.bg»Избрани Колекции»Как се Приготвя Лапад

Задушава се в останалото олио и след като омекне, се прибавя почистеният от жилки лапад....

Когато омекне, добавяме ситно нарязания лапад, маслото или олиото, малко червен пипер и ориза....

Лападът се почиства много добре, нарязва се на ситно и се задушава до омекване с малко сол, съвсем малко вода и ситно нарязана глава лук....

Добавяме и отцедените листа лапад, за да се задушат хубаво.
След няколко минути слагаме брашното и червения пипер....

1

Гответе докато течността се усвои напълно.
Слагайте по малко от плънката във всяко листо лапад и завивайте сармички....
Рейтинг
4.5
Общо гласували: 2
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка: