Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Агнешки ребърца с моркови, лук и лападАгнешките ребърца с моркови, лук и лапад са много вкусни. Поднесете с пресен джоджен за още по-неустоим аромат....
Как да приготвя кашкавал в кори за баница
Откакто разбрах как да приготвя кашкавал в кори за баница, го правя много често....
Как се прави шарена сол
Как се прави шарена сол - отговорът на този въпрос може да видите в следващите редове....
Бухти, които се обръщат сами
Към тях се прибавят киселото мляко, олиото, захарта и ракията.
Постепенно се добавя брашното, като се бърка с лъжица....
Как се бланшира лалад?
Лападът се отглежда като листен зеленчук. Лападът има голяма прилика с киселеца по външен вид и вкус.
Познати са около 200 вида лапад....
Така се прави домашно краве маслоХубаво е да се събере поне около една чаена чаша.
Съдът с каймака се затваря и се съхранява във фризера....
1
Панирани тиквички, топящи се в устата
Объркайте много добре, за да се смесят.
В друга купичка разбийте яйцето. Измийте тиквичките и ги нарежете на филийки....
Пълнени картофи топящи се в устатаКартофите се варят в подходящ съд. Оставят се да изстинат и се разрязват на две половини....
1
Как се прави мляко от лимец
Как се прави мляко от лимец? В следващата рецепта ще научите целия процес....
Рейтинг
4.5
Общо гласували: 2
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка: