Как да сготвим паламуд

Как да сготвим паламуд

0

дома. Какво да сготвим с този паламуд и как ще стане най-вкусен? На скара ли е по-добре или да го изпържим? Мазна ли е тази риба или пък по-суха? На...

1

Как да Сготвя Паламуд

Колекция на всички 24 публикации за как да сготвя паламуд в Edin.bg. Разгледай най-новото за как да сготвя паламуд в сайта.
Паламуд

Паламуд

Паламуд /Atlantic bonito, Sarda sarda/ представлява морска риба от семейство Скумриеви /Скумриеви/ и род /Паламуди/, която напомня на...

Осолен паламуд

Осолен паламуд

консумация. Осоленият паламуд се сервира с пресен лук, маслини, лимон и бяло сухо вино - например шардоне или ризлинг....

Консервиран Паламуд

Консервиран Паламуд

риба и нарязани кисели краставички. Бурканите консервиран паламуд трябва да се запълнят плътно. Затварям и стерилизираме паламуда в буркани във вряща вода 2 часа...

Паламуд консерва

Паламуд консерва

1

Изчистваме рибата, измиваме и режем на трахули. Приготвяме саламура от едрата сол, пускаме вътре яйце, яйцето трябва да се показва колкото пет...

Маринован паламуд

Маринован паламуд

1

Почистеният паламуд се измива и се подсушава. Нарязва се на парчета, които се посоляват. От водата, оцета и подправките се възвърява марината...

Паниран паламуд

Паниран паламуд

2

Почистете паламуда, нарежете го на котлети и го овкусете със сол и черен пипер. Загрейте олио в тиган. Овалвайте всяко парче паламуд в брашно...

Печен Паламуд

Печен Паламуд

изкиснатите домати. Всичко се полива с виното и ястието се наръсва с подправки. Паламудът се пече 30-40 минути в умерена фурна....

Какво да сготвя днес

Какво да сготвя днес

1

Вижте нашите предложения за вкусни рецепти, с които да изненадате приятно вашето семейство. Първата рецепта е за свински пържоли с...

Паламуд в марината

Паламуд в марината

паламуд, отгоре нареждаме нарязаните моркови и лук, както и обелените скилидки чесън. Прибавяме посочените подправки за риба и заливаме продуктите с...

Паламуд в марината

Паламуд в марината

сока, в който се е варил паламуда и ги кипваме с 1 ч.ч. оцет и същото количество олио. Кипваме ги и с тази марината заливаме рибата. Прибираме на хладно за 1 седмица, след което паламудът е готов за поднасяне....

Лесен маринован паламуд

Лесен маринован паламуд

. Слагат се ситно нарязаните копър и магданоз, паламудът се вари още 10 минути. Оставя се да изстине и се поднася като рибна салата в подходящ глинен съд за по-атрактивна презентация....

4.2
Общо 5 гласували
5 2
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: