Заек по тракийски

Заек по тракийски

0

Нарязва се заешкото месо на по-едри парчета. Тиквичките и патладжанът се обелват и нарязват на едри кубчета. Чушките се нарязват също на едро...

1

Заек по Тракийски

Преглед на най-актуалните 14 публикации за заек по тракийски в Edin.bg. Разгледай най-новото за заек по тракийски в портала.
Тракийски сърми

Тракийски сърми

2

Нарязаният лук се задушава в 3/4 от мазнината и 1 л. вода. Добавяме каймата и се задушава, докато водата се изпари. Добавят се нарязаните домати...

Тракийски гювеч

Тракийски гювеч

Нарязваме месото на парчета и ги запържваме в олио. Прибавяме нарязания лук и запържваме до златист цвят, прибавяме доматеното пюре, заливаме...

Тракийски сос

Тракийски сос

Измийте доматите, нарежете ги и ги пасирайте през сито. Смелете подправките и също ги пасирайте. Сложете доматения сок в голяма тава на огъня...

Тракийска салата

Тракийска салата

3

Нарежете зелето на тънки ивици, лука – на резенчета, а целината и ряпата обелете и настържете на ренде. Сварете твърдо яйцата, обелете и...

Тракийска разядка

Тракийска разядка

Счукваме в хаванче ореховите ядки, с чесъна и сол на вкус. Заливаме с гореща вода до получаване на гъста каша. Разбиваме до побеляване...

Тракийска пърленка

Тракийска пърленка

Замесва се меко тесто от катъка, содата, яйцето и брашното и се оставя за около 30 минути да втаса. Взема се една топка и се разточва на по...

Тракийска лютеница

Тракийска лютеница

Почистете чушките от дръжките и семената, след което ги бланширайте за 2 минути в подсолена вряща вода. Охладете и ги смелете на машинка за месо...

Тракийска баница

Тракийска баница

2

Оризът се сварява и се отцежда от водата. Оставя се да изстине. В купа се разбиват четири яйца, добавя се киселото мляко, натрошеното сирене и...

Тракийско гювече

Тракийско гювече

1

гювечетата по тракийски да се изпекат в умерено загряна фурна за 15 мин. След това отстранете капаците, чукнете по едно яйце и запечете още 10-тина минути....

Тракийска Мусака

Тракийска Мусака

Празът се почиства от външните листа и се нарязва на ситно. В тиган се загряват 3 с. л. олио, изсипва се нарязаният праз, посолява се с малко...

3.3
Общо 4 гласували
5 1
4 1
3 0
2 2
1 0
Дай твоята оценка: