Бърза Марината за Риба

Открий всички 74 подбрани съвети за бърза марината за риба в Един.бг.
Риба марината по оряховскиРиба марината по оряховскиВзимаме прясна риба от Дунав, независимо каква, почистваме, нарязваме на парчета и посоляваме....
Паламуд в маринатаПаламуд в маринатаКогато бурканът се напълни, се залива с марината, приготвена от 2 ч.ч. бульон от варенето, към който са прибавени 1 ч.ч. оцет и 1 ч.ч. олио, са кипнати...
Сафриди в маринатаСафриди в маринатаКоличества не са упомената, защото те зависят от вкуса ви и от това колко точно сафрид в марината искате да приготвите....
Паламуд в маринатаПаламуд в маринатаКипваме ги и с тази марината заливаме рибата. Прибираме на хладно за 1 седмица, след което паламудът е готов за поднасяне....
Сурова марината за дивечСурова марината за дивечОставяме месото в тази марината поне 24 часа, като от време на време го обръщате....
Бърза ябълкова питаБърза ябълкова питаНастържете на едро ренде ябълките и прибавете брашното, гриса, захарта, смлените орехи, маслото, содата, канелата и счуканите зърна карамфил. Омесете...
Горяща рибаГоряща рибаИзгорелият магданоз придава на рибата извънредно пикантен вкус....
Марината за свински вратни пържолиМарината за свински вратни пържолиЗа тази марината за свински вратни пържоли в дълбока купа смесваме олиото, лимоновия сок и меда. Разбъркваме, докато се разтвори медът....
Класическа сурова марината за дивечКласическа сурова марината за дивечОставете ги да се охладят и след това залейте мръвките с получената марината за месо....
Марината за ребра на фурнаМарината за ребра на фурнаНареждаме ребрата в тавичка и ги заливаме с марината. Медът придава на ребрат приятно леко сладък вкус....
Бърза кремсупа от марулиБърза кремсупа от марулиПочистваме горните листа на марулите, измиваме ги старателно и ги слагаме да се варят в подсолена вода. Времето за варене е около 10 минути. След...
Подправки за марината за пилешко месоПодправки за марината за пилешко месоСмесете хвойната, липата, бъза, розмарина и магданоза, завийте ги в марля и ги използвайте при приготвяне на рагута и печено пиле....

Рейтинг

3.5
Общо 2 гласували
5 1
4 0
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка: