Edin.bg»Избрани Колекции»Бърза Маринована Риба Скумрия
Бърза Маринована Риба Скумрия

Бърза Маринована Риба Скумрия

Разгледай всички 23 кулинарни идеи относно бърза маринована риба скумрия в Edin.bg.
Солена скумрия за бърза консумацияСолена скумрия за бърза консумацияСолената скумрия за бърза консумация е готова, насладете и се. ю Вижте също как да си направите скумрия на фурна или вкусна скумрия на скара....
Салата от маринована риба с майонеза и сметанаСалата от маринована риба с майонеза и сметана
Обезкостете рибата, нарежете я на ситно, наредете я на дъното на плоска чиния и я гарнирайте с предварително смесените майонеза, сметана, лимонов...
Пържена скумрия с гарнитураПържена скумрия с гарнитура
Поднесете пържената скумрия с гарнитура от зелена салата....
Печена скумрия с лукПечена скумрия с лук
Малко преди да я извадите махнете фолиото от печената риба. Печената скумрия с лук е много вкусна....
Печена скумрия с гарнитураПечена скумрия с гарнитура
Печената скумрия с гарнитура е много вкусна....
Скумрия по моряшкиСкумрия по моряшки
Сипете в тава 26 см, отгоре поставете рибата. Поръсете скумрията в доматен сос с риган. Печете рибата около 35 мин....
Скумрия с лук и орехиСкумрия с лук и орехи
В подходяща тавичка сложете 4 филета от скумрия с кожата надолу, покрийте с част доматения сос с орехи, отгоре сложете останалите филета и покрийте...
Скумрия с ориз на фурнаСкумрия с ориз на фурна
Скумрията с ориз на фурна е готова....
Скумрия с моркови на фурнаСкумрия с моркови на фурна
Скумрията с моркови на фурна е голяма вкусотия!...
Веяна скумрия в морска солВеяна скумрия в морска сол
1
След 7-10 дни осолената риба е готова за поднасяне. Веяната скумрия в морска сол е много вкусна....
Рибник от скумрия с оризРибник от скумрия с ориз
След това сервирайте салата по избор с готовия рибник от скумрия с ориз....
Икономична скумрия на фурнаИкономична скумрия на фурна
Печете рибата около половин час. Поднесете с картофена салата. Вкусната скумрия на фурна е готова....

Рейтинг

3
Общо гласували: 2
50
40
32
20
10
Дай твоята оценка: