Edin.bg»Избрани Колекции»Бърза Марината за Риба


Количества не са упомената, защото те зависят от вкуса ви и от това колко точно сафрид в марината искате да приготвите....

Кипваме ги и с тази марината заливаме рибата.
Прибираме на хладно за 1 седмица, след което паламудът е готов за поднасяне....

Оставяме месото в тази марината поне 24 часа, като от време на време го обръщате....

Настържете на едро ренде ябълките и прибавете брашното, гриса, захарта, смлените орехи, маслото, содата, канелата и счуканите зърна карамфил.
Омесете...

Оставете ги да се охладят и след това залейте мръвките с получената марината за месо....

Когато бурканът се напълни, се залива с марината, приготвена от 2 ч.ч. бульон от варенето, към който са прибавени 1 ч.ч. оцет и 1 ч.ч. олио, са кипнати...
Рейтинг
4
Общо гласували: 3
52
40
30
21
10
Дай твоята оценка: