Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Свинско задушено с лук

Свинско задушено с лук

Разгледай всички 36 избрани предложения относно свинско задушено с лук в Edin.bg.
Задушено пиле по мъжкиЗадушено пиле по мъжкиПоднесете готовото задушено пиле с варен ориз....
Задушено пиле с гроздеЗадушено пиле с грозде
Оваляйте нарязаното на порции пиле в брашното и го изпържете в маслото до златисто заедно с едро нарязания лук. Прибавете виното, черния пипер...
Задушено пилешко с бираЗадушено пилешко с бира
Изчистете пилето, отделете кожата му и го нарежете на порции. Пригответе марината за пилешко месо от зехтина, дафиновите листа, черния пипер и...
Говеждо задушено (фалшив заек)Говеждо задушено (фалшив заек)
Подходяща гарнитура за говеждо задушено са пържени картофи, свежа салата....
Говеждо задушено по унгарскиГовеждо задушено по унгарски
Гарнираме задушеното говеждо с картофено пюре....
Задушено прясно зеле с доматиЗадушено прясно зеле с домати
Задушеното прясно зеле с домати е готово....
Задушено пилешко в разкошен сосЗадушено пилешко в разкошен сос
Печете около 40 минути или до готовност на задушеното пиле. Задушеното пилешко в разкошен сос е много вкусно....
Овнешко бутче задушено с гъбиОвнешко бутче задушено с гъби
Овнешкото бутче се овкусява със сол от всички страни и се шпикова с нарязанита на ивички моркови. След което се запържва от всички страни в загрятото...
Наденица на тиган със задушено зелеНаденица на тиган със задушено зеле
Наденицата на тиган със задушено зеле е много вкусна....
Крехко телешко задушено с гъст сосКрехко телешко задушено с гъст сос
1
Гответе под капак телешкото задушено в продължение на 25 минути....
Телешко задушено с бамя и картофиТелешко задушено с бамя и картофи
Телешкото задушено с бамя и картофи поднесете още топло....
Задушено пилешко с бекон по английскиЗадушено пилешко с бекон по английски
Разделете месото на 4 парчета, посолете ги и ги изпържете в сгорещеното олио. Извадете ги и в същата мазнина запържете за 5 мин. нарязаните на...

Рейтинг

3.5
Общо гласували: 2
50
41
31
20
10
Дай твоята оценка: