Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Свинско с лук, моркови и чушкиИзмийте свинското месо и го нарежете.
Разтопете маслото със зехтина в тигана. Изпържете свинското до хубав златист цвят....
Пикантна тортила със свинско и лук
Пикантната тортила със свинско и лук е много вкусна.
Добър апетит!...
Задушено Телешко Шкембе
Предварително измитото и изчистено шкембе слагаме в тенджера. Заливаме с вода и оставяме на къкри на котлона, докато омекне.
От време на време...
Агнешко задушено капама
Нарежете агнешкото на средно големи парчета, добавете ситно нарязаните лук, чесън, магданоз, джоден, маслото и подправките. Залейте със студена вода...
Лесно телешко задушено
Поставяме месото в чиния за сервиране, а отгоре прецеждаме от соса и поднасяме телешкото задушено, поръсено с магданоз....
Агнешко бутче задушено
Начукваме с дървен чук бутчето и го шпиковаме на няколко места със скилидки чесън. Посоляваме го от всички страни и го поръсваме с червен пипер, след...
Говеждо задушено по хусарски
Начукайте говеждо месо, докато се получи правоъгълник и го запържете от двете страни в масло, докато се зачерви.
Прехвърлете запърженото месо заедно...
Задушено месо с лапад
Разбъркайте нарязаното на парченца, колкото локум, месо с наситнения лук, накълцаните копър и магданоз, сол и черен пипер и го оставете да престои...
Пиле, задушено със зеленчуци
Залейте с чаша бульон и задушете ястието под капак в предварително загрята фурна за около 30 минути, докато остане на мазнина....
Задушено пиле със зеленчуци
Запържете в олиото нарязаното на по-едри парчета пиле, наситнения лук и червения пипер и изсипете сместа в глинен съд.
Отгоре наредете едро нарязаните...
Рейтинг
3.5
Общо гласували: 2
50
41
31
20
10
Дай твоята оценка: