Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Свинско по белгийскиНарежете месото от свински джолан на порции с дебелина 1 см, начукайте, натрийте ги със сол и черен пипер, запържете ги леко в 1-2 с.л. олио и ги...
Чудно свинско руло
Започнете да сглобявате вашето свинско руло. Постелете лист стреч фолио и разстелете свинското месо. Поръсете краставички, морковки и царевица....
Мариновано свинско филе
Маринованото свинско филе поставяме в тава, заливаме с маслото, добавяме малко от маринатата и печем в умерена фурна....
Свинско руло вретено
Поставяме в печката и печем във фурната, като в тавичката при свинското вретено сипваме малко водичка.
Имате перфектното свинско руло вретено....
Свинско сърце пане
Панираме резените свинско сърце последователно в яйце, галета и пак яйце, след което пържим в сгорещено масло до златисто....
Супа от свинско рагу
Свинското рагу се слага в тенджера под налягане, напълнена с леко подсолена вода....
Критараки със свинско месо
Загрейте зехтина в подходящ дълбок съд и запържете свинското, нарязана на хапки от всички страни, за да се запечата....
Задушено свинско с бамя
Загрейте маста и запържете нарязаното на средни парчета свинско месо до зачервяване....
Рейтинг
4.2
Общо гласували: 9
53
45
31
20
10
Дай твоята оценка: