Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Свинско с праз в сачеОвкусете свинското месо с посочените подправки и разбъркайте добре. Оставете да се овкуси.
Нарежете почистените лук и праза....
Крехко свинско с праз и целина
Нарязваме целината на филийки и заедно с праза ги добавяме към свинското.
Готвим ястието на тих огън, докато месото и празът омекнат добре....
Свинско пържено с праз на тиган
Нарежете свинското месо на късчета.
Загрейте олиото в дълбок тиган.
Прибавете лука и праза и ги задушете за 5-6 минути....
Свинско задушено с праз и моркови
Поднесете свинското задушено с гарнитура от варен ориз, поръсено с магданоз.
Свинското задушено с праз и моркови е много вкусно!...
Задушено свинско с праз и домати
Най-напред измийте и подсушете свинското месо. Нарежете го на свински пържоли с дебелина до 1.5 см. Може и да парченца да го нарежете....
Свинско с кисело зеле и праз в гювеч
Нарежете свинското месо на дребно. Почистете и наситнете права, а морковите обелете и също нарежете на по-ситно....
Праз фрикасе
Празът се почиства, нарязва се на ситно и леко се посолява.
Задушава се в 3 супени лъжици растително масло.
Като омекне, се наръсва с брашното...
Чорба от праз
Изчистения и нарязан на ситно праз задушаваме в мазнината.
След това заливаме с 5 чаени чаши гореща вода и варим до омекваме. В зелевия сок размиваме...
Праз с маслини
Нарязваме на дребно праза и го пържим до омекване в загрятото олио.
Когато поомекне, прибавяме брашното и доматената салца, както и гореща вода...
Пържен праз мекици
Почистваме праза, нарязваме го на парчета с дължина 4-5 см и го слагаме да се вари в подсолено вад.
Изваждаме го и го оставяме да се отцеди....
Рейтинг
3.5
Общо гласували: 2
50
41
31
20
10
Дай твоята оценка: