Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Свинско Месо с Праз

Свинско Месо с Праз

Прегледай всички 46 подбрани съвети за свинско месо с праз в Edin.bg.
Свинско с праз в сачеСвинско с праз в сачеОвкусете свинското месо с посочените подправки и разбъркайте добре. Оставете да се овкуси. Нарежете почистените лук и праза....
Крехко свинско с праз и целинаКрехко свинско с праз и целина
Нарязваме целината на филийки и заедно с праза ги добавяме към свинското. Готвим ястието на тих огън, докато месото и празът омекнат добре....
Свинско пържено с праз на тиганСвинско пържено с праз на тиган
Нарежете свинското месо на късчета. Загрейте олиото в дълбок тиган. Прибавете лука и праза и ги задушете за 5-6 минути....
Свинско задушено с праз и морковиСвинско задушено с праз и моркови
Поднесете свинското задушено с гарнитура от варен ориз, поръсено с магданоз. Свинското задушено с праз и моркови е много вкусно!...
Задушено свинско с праз и доматиЗадушено свинско с праз и домати
Най-напред измийте и подсушете свинското месо. Нарежете го на свински пържоли с дебелина до 1.5 см. Може и да парченца да го нарежете....
Крехко свинско с праз на фурнаКрехко свинско с праз на фурна
Много вкусно ястие е крехко свинско с праз на фурна....
Свинско с праз и домати яхнияСвинско с праз и домати яхния
Свинското с праз и домати яхния е готово....
Свинско с кисело зеле и праз в гювечСвинско с кисело зеле и праз в гювеч
Нарежете свинското месо на дребно. Почистете и наситнете права, а морковите обелете и също нарежете на по-ситно....
Праз фрикасеПраз фрикасе
Празът се почиства, нарязва се на ситно и леко се посолява. Задушава се в 3 супени лъжици растително масло. Като омекне, се наръсва с брашното...
Чорба от празЧорба от праз
Изчистения и нарязан на ситно праз задушаваме в мазнината. След това заливаме с 5 чаени чаши гореща вода и варим до омекваме. В зелевия сок размиваме...
Праз с маслиниПраз с маслини
Нарязваме на дребно праза и го пържим до омекване в загрятото олио. Когато поомекне, прибавяме брашното и доматената салца, както и гореща вода...
Пържен праз мекициПържен праз мекици
Почистваме праза, нарязваме го на парчета с дължина 4-5 см и го слагаме да се вари в подсолено вад. Изваждаме го и го оставяме да се отцеди....

Рейтинг

3.5
Общо гласували: 2
50
41
31
20
10
Дай твоята оценка: