Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Свинско Месо с Праз

Свинско Месо с Праз

Прегледай всички 46 подбрани съвети за свинско месо с праз в Edin.bg.
Праз с маслиниПраз с маслиниНарязваме на дребно праза и го пържим до омекване в загрятото олио. Когато поомекне, прибавяме брашното и доматената салца, както и гореща вода...
Пържен праз мекициПържен праз мекици
Почистваме праза, нарязваме го на парчета с дължина 4-5 см и го слагаме да се вари в подсолено вад. Изваждаме го и го оставяме да се отцеди....
Соеви хапки с празСоеви хапки с праз
Соевите хапки се приготвят според указанията на опаковката. Залях с вода и прибавих 1/2 кубче бульон и варих 15 мин. Оставих ги да изстинат...
Задушен праз с орехиЗадушен праз с орехи
Залейте ореховите ядки с кипяща вода и ги оставете да киснат 15 мин., след това ги отцедете, обелете ги и ги оставете да изсъхнат. В тенджера сгорещете...
Пикантни Наденички с ПразПикантни Наденички с Праз
Нарежете месото на малки парчета в подходяща купа, овкусете ги със сол, черен пипер, чубрица и суха люта чушка. Разбъркайте добре. Нарежете праза...
Супа от праз лукСупа от праз лук
Зеленчуците се измиват, почистват, накълцват се на дребно. Може да се задушат в мазнина, но ще е по-здравословно, ако това се пропусне. Използва...
Доматена супа с празДоматена супа с праз
Почистете и нарежете трите вида лук. Сложете олио и ги запържете. Добавете нарязаната чушка и целината, после и настъргания морков. Щом се задушат...
Картофена салата с празКартофена салата с праз
Празът се почиства и се нарязва на ситно, като от бялата част се отделят 2 супени лъжици. Останалият праз се посолява, стрива се с ръце и се слага...
Такос без месоТакос без месо
Такосите без месо са много вкусни....
Солянка с месоСолянка с месо
От говеждото месо, магданозения корен, дафиновия лист и черния пипер сварете бульон....
Гювечета без месоГювечета без месо
Гювечетата без месо са вкусни и лесни....
Свинско по белгийскиСвинско по белгийски
Нарежете месото от свински джолан на порции с дебелина 1 см, начукайте, натрийте ги със сол и черен пипер, запържете ги леко в 1-2 с.л. олио и ги...

Рейтинг

3.5
Общо гласували: 2
50
41
31
20
10
Дай твоята оценка: