Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Праз с маслиниНарязваме на дребно праза и го пържим до омекване в загрятото олио.
Когато поомекне, прибавяме брашното и доматената салца, както и гореща вода...
Пържен праз мекици
Почистваме праза, нарязваме го на парчета с дължина 4-5 см и го слагаме да се вари в подсолено вад.
Изваждаме го и го оставяме да се отцеди....
Соеви хапки с праз
Соевите хапки се приготвят според указанията на опаковката.
Залях с вода и прибавих 1/2 кубче бульон и варих 15 мин.
Оставих ги да изстинат...
Задушен праз с орехи
Залейте ореховите ядки с кипяща вода и ги оставете да киснат 15 мин., след това ги отцедете, обелете ги и ги оставете да изсъхнат.
В тенджера сгорещете...
Пикантни Наденички с Праз
Нарежете месото на малки парчета в подходяща купа, овкусете ги със сол, черен пипер, чубрица и суха люта чушка. Разбъркайте добре.
Нарежете праза...
Супа от праз лук
Зеленчуците се измиват, почистват, накълцват се на дребно.
Може да се задушат в мазнина, но ще е по-здравословно, ако това се пропусне.
Използва...
Доматена супа с праз
Почистете и нарежете трите вида лук. Сложете олио и ги запържете. Добавете нарязаната чушка и целината, после и настъргания морков. Щом се задушат...
Картофена салата с праз
Празът се почиства и се нарязва на ситно, като от бялата част се отделят 2 супени лъжици. Останалият праз се посолява, стрива се с ръце и се слага...
Солянка с месо
От говеждото месо, магданозения корен, дафиновия лист и черния пипер сварете бульон....
Свинско по белгийски
Нарежете месото от свински джолан на порции с дебелина 1 см, начукайте, натрийте ги със сол и черен пипер, запържете ги леко в 1-2 с.л. олио и ги...
Рейтинг
3.5
Общо гласували: 2
50
41
31
20
10
Дай твоята оценка: