Начин на приготвяне
Пилешкият набор за супа се поставя в тенджера. Варим, докато започне да се появява пяна.
Водата се премахва с пяната, а пилешките дреболии се слагат в керамичния съд на уреда крок пот.
Прибавят се надребнените лук, морков, картофи, чушка.
Налива се малко олио и топла вода. Слага се сол и по желание люто чушле.
Уредът се пуска на втора степен да готви за 4 часа.
30 мин. преди изтичане на указаното време, се слагат настърган домат и фиде.
Към края врящата пилешка супичка се овкусява с малко смлян червен пипер и свеж магданоз.
Щом поизстине малко се застройва с кисело мляко и разбито яйце.
Вкусна пилешка супа със застройка в Crock-Pot, която да поднесете с пресен топъл хляб.