Edin.bg»Рецепти»Ястия с месо»Свинско месо»Печени свински мръвки в бяло вино

Печени свински мръвки в бяло вино

EvgeniaEvgenia
Новак
1621k
Печени свински мръвки в бяло вино
Снимка: Evgenia
2 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
140 мин.
Общо
155 мин.
Порции
4
"Свински мръвки в бяло вино - апетитен завършек на деня"

Необходими продукти

  • бяло вино - 200 мл
  • свински бут - 800 г (без кост)
  • червен пипер
  • барбекю сос - 1/2 ч.ч.
  • чесън - на прах
  • лук - сушен
  • кафява захар - 1.5 с.л.
  • зехтин - 1 с.л.
  • черен пипер
  • кимион
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Смесете подправките и натрийте измитото свинско месо с тях. Сложете свинското в плик за печене, полейте със зехтин и бяло вино.

Печете свинското за 2-3 часа на 150 градуса. Накрая разкъсайте месото и добавете барбекю соса.

Запечете още 10 минути, после поднесете с желаната гарнитура.

Печените свински мръвки в бяло вино са готови!

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: