Edin.bg»Рецепти»Ястия с месо»Агнешко месо»Агнешки котлети по кръчмарски

Агнешки котлети по кръчмарски

Агнешки котлети по кръчмарски
Снимка: Албена Асенова
2 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
30 мин.
Порции
3

Необходими продукти

  • агнешки котлети - 9 броя
  • бира - 200 мл
  • червен пипер - 3 с.л.
  • брашно - 3 с.л.
  • черен пипер - 1 ч.л.
  • олио - 1/2 к.ч.
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Първо пригответе сместа, с която ще намажете месото.

Смесете брашното с двата вида пипер и олото. Разбъркайте добре до получаването на паста.

Измийте и подсушете агнешките котлети, посолете ги.

Намажете всеки един с пастата. Наредете овкусеното агнешко в тенджера под налягане.

Сипете върху тях бира, затворете с капак и варете на умерен огън около 20-тина минути.

Агнешките котлети по кръчмарски са много вкусни.

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: