Edin.bg»Избрани Колекции»Агнешки Котлети с Пресен лук


Сервираме агнешки дроб на тиган с пресен лук, докато е още топъл. Става превъзходно мезе....

Изрежете излишните тлъстини от агнешките котлети. В купа смесете мащерката и портокаловата кора....

Овалваме агнешките котлети в брашно от двете страни, потапяме в яйцата и овалваме старателно в галета....

Нарежете добре почистения и измит зелен лук на парчета с дължина 3-4 см и го бланширайте за 2 минути....

Поднесете агнешките котлети с розмарин и мащерка с гарнитура по избор....

Оставяме да кипне и добавяме ориза, а след това и ситно нарязания лук и магданоза....
Рейтинг
4
Общо гласували: 2
51
40
31
20
10
Дай твоята оценка: