Edin.bg»Избрани Колекции»Печена Агнешка Плешка с Пресен лук


Изпечете агнешката плешка с ориз и спанак, докато стане готова и до извиране на водата на 180 градуса....

Нарежете добре почистения и измит зелен лук на парчета с дължина 3-4 см и го бланширайте за 2 минути....

Оставяме да кипне и добавяме ориза, а след това и ситно нарязания лук и магданоза....

Добавяме ситно нарязания лук и спанака, малко вода, останалите нарязани зелени подправки и задушаваме ястието като от време на време добавяме по малко...

Загрейте маслото и запържете ситно нарязания пресен лук. Поръсете с червен пипер и добавете ситно нарязаните момици....

Вкусните банички с джоджен и пресен лук са готови.
Ако ти харесва рецептата, опитай и нашите банички на тиган или вкусни сладки банички....

Сервираме агнешки дроб на тиган с пресен лук, докато е още топъл. Става превъзходно мезе....

Накрая добавете лютивката и украсете с пресен магданоз.
Поднесете ястието топло.
Постното рагу от печурки с пресен лук е готово....

Овкусете свинското с праз със сол и печете за час на 180 градуса.
Свинската яхния с пресен лук, праз и гъби е много вкусна....
Рейтинг
4.3
Общо гласували: 3
51
42
30
20
10
Дай твоята оценка: