Edin.bg»Избрани Колекции»Агнешка Плешка с Пресен Лук

Натурално печената агнешка плешка е готова.
Вижте също как да си изпечете агнешко бутче или опитайте непременно нашето агнешко печено с ориз....

Изпечете агнешката плешка с ориз и спанак, докато стане готова и до извиране на водата на 180 градуса....

Нарежете добре почистения и измит зелен лук на парчета с дължина 3-4 см и го бланширайте за 2 минути....

Оставяме да кипне и добавяме ориза, а след това и ситно нарязания лук и магданоза....

Добавяме ситно нарязания лук и спанака, малко вода, останалите нарязани зелени подправки и задушаваме ястието като от време на време добавяме по малко...

Загрейте маслото и запържете ситно нарязания пресен лук. Поръсете с червен пипер и добавете ситно нарязаните момици....

Вкусните банички с джоджен и пресен лук са готови.
Ако ти харесва рецептата, опитай и нашите банички на тиган или вкусни сладки банички....

Сервираме агнешки дроб на тиган с пресен лук, докато е още топъл. Става превъзходно мезе....

Накрая добавете лютивката и украсете с пресен магданоз.
Поднесете ястието топло.
Постното рагу от печурки с пресен лук е готово....
Рейтинг
3.9
Общо гласували: 10
54
43
31
22
10
Дай твоята оценка: