Edin.bg»Рецепти»Риба»Сьомга на тиган с лилаво зеле

Сьомга на тиган с лилаво зеле

Сьомга на тиган с лилаво зеле
Снимка: Готви с Диди
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
15 мин.
Общо
25 мин.
Порции
1
"Сьомгата на тиган с лилаво зеле е много вкусна и лесна"

Необходими продукти

  • филе от сьомга - 200 грама
  • лимонов сок - от 1/2 лимон
  • червено зеле - 200 грама
  • зелен лук
  • черен пипер
  • зехтин
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте червеното зеле и рибата.

Загрейте малко зехтин в тиган и задушете нарязаното зеле за 5 минути. Овкусете го със сол и оставете настрана.

Сьомгата също запечатайте и от двете страни до готовност.

Наситнете зеления лук и го смесете с лъжица зехтин и лимонов сок. Разбъркайте добре.

Полейте рибата с тази смес и поднесете със зелето.

Сьомгата на тиган с лилаво зеле е много вкусна и лесна.

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: