Edin.bg»Рецепти»Риба»Филе от сьомга на оребрен тиган

Филе от сьомга на оребрен тиган

Филе от сьомга на оребрен тиган
Снимка: Стоянка Русенова
1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
60 мин.
Порции
3
"Ако трябва да избираме каква рибка да готвим всеки ден, със сигурност ще бъде това филе от сьомга"

Необходими продукти

  • филе от сьомга - 500 г
  • зехтин - 1 с.л.
  • соев сос - 2 с.л.
  • лимонов сок
  • сол
  • черен пипер - на вкус
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Смесете всички съставки за маринатата и ги разбъркайте добре.

Почистете рибата от кожата и я сложете в маринатата поне за 30 минути на студено.

Сложете грил тигана на котлона и печете филето сьомга от всяка страна за около 4 минути.

Поднесете го с гарнитура по избор.

Филето от сьомга на оребрен тиган е много вкусно.

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: