Edin.bg»Избрани Колекции»Пържена Сьомга Филе

Филетата от сьомга се посипват с лимонов сок, черен пипер и сол. Натриват се и се оставят така около 30 минути (най-добре на хладно)....

Загрейте тиган на силен огън, намазнете го леко и изпечете сьомгата и от двете страни.
Сервирайте печената сьомга с черния ориз....

Зашийте сьомгата с клечки за зъби и я оваляйте в равни части брашно и червен пипер....

Измийте филето от сьомга и го сложете върху намазнена със зехтин хартия за печене в тавичка....

Посолете филето от сьомга и го овкусете с черен пипер. Мариновайте го с лимоновия сок, кората, бялото вино и лютия пипер....
Рейтинг
3.9
Общо гласували: 9
53
44
30
22
10
Дай твоята оценка: