Edin.bg»Рецепти»Риба»Филета от сьомга на оребрен тиган

Филета от сьомга на оребрен тиган

Филета от сьомга на оребрен тиган
Снимка: Марияна Петрова Иванова
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
5 мин.
Готвене
5 мин.
Общо
10 мин.
Порции
2
"Невероятно вкусни филета от сьомга, приготвени на оребрен тиган"

Необходими продукти

  • сьомга - 2 бр. филе
  • черен пипер
  • зехтин - 1 с.л.
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте, овкусете с черен пипер и сол филетата от сьомга.

Намажете грил тигана със зехтин.

Печете рибата от двете страни.

Поднесете филетата от сьомга на оребрен тиган.

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: