Свинско с праз в саче

Свинско с праз в саче
Снимка: Стоянка Русенова
2 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
40 мин.
Общо
50 мин.
Порции
3
"Каквото и да си говорим, свинското си остава сред любимите ни меса, с които да правим различни вкусотии"

Необходими продукти

  • праз - 2 стръка
  • лук - 1 глава
  • свинско месо - 700 грама (предварително сварено)
  • кимион - 1/2 ч.л.
  • олио - 2 с.л.
  • черен пипер - 1/2 ч.л.
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Овкусете свинското месо с посочените подправки и разбъркайте добре. Оставете да се овкуси.

Нарежете почистените лук и праза.

Пригответе сача. Сипете олио и го намазнете добре. Прибавете лука и праза, отгоре сипете месото.

Разбъркайте и сложете във фурната. Печете до готовност на продуктите.

Свинското с праз в саче е много вкусно.

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: