Начин на приготвяне
Нарежете свинското месо на филийки, дебели 1.5 см, без да стигате до края.
Пригответе маринатата за свинското, смесвайки зехтина, соевия сос, лимоновия сок и горчицата. Разбъркайте и намажете месото. Опаковайте месото с фолио и оставете за десет часа в хладилник.
После извадете и подгответе останалите продукти. Измийте и нарежете на филийките гъбите и доматите. Направете същото с кашкавала и чесъна.
В тава сложете лист алуминиево фолио и сложете в средата месото. Във всеки разрез сложете резен кашкавал, домат, две филийки гъби и малко от чесъна.
Увийте месото с фолио и печете свинското на 200 градуса за 50 мин. на фурна с вентилатор.
Табиетлийското свинско печено поднесете с нарязан магданоз.