Кавърма с два вида месо

Кавърма с два вида месо
Снимка: Стоянка Русенова
1 / 2
02/08/2021
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне20 мин.
Готвене30 мин.
Общо50 мин.
Порции4
"Няма вариант да не харесате тази кавърма с два вида месо, така че ѝ отделете време още сега"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Обелете и нарежете лука, морковите и чушката. Нарежете свинското и пилешкото филе. Запържете месото в мазнина.

Добавете нарязаните зеленчуци към месото.

Овкусете богатата кавърма с черен и червен пипер, сол.

Сипете топла вода и гответе кавърмата с два вида месо 35 мин.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: