Edin.bg»Избрани Колекции»Кавърма в Омлет


Разбивате много добре яйцата. Разбърквате ги с отцедените макарони и настъргания кашкавал.
Овкусявате сместа със сол и други подправки по избор...

Навиваме готовия омлет на руло.
По същия начин приготвяме и втория омлет.
Поднасяме топли, гарнирани със свежа салата....

Изсипваме сместа в тигана, в който са се пържили бъбреците и приготвяме пухкав омлет....

Изсипваме плънката в едната половина на омлета, и прегъваме на две. Поднасяме с пресен магданоз.
Класическият омлет с плънка е готов....

Загрейте олиото и изпържете омлета до готовност.
Спаначеният омлет с кашкавал е много вкусен....

Сипете плънката в единия край на омлета, завийте и поднесете.
Омлетът с бекон и чушки е много вкусен....

Сервирайте вкусния омлет още топъл.
С останалите продукти направете още омлети.
Омлетът с гъби и лук е много вкусен....
Рейтинг
4.1
Общо гласували: 10
54
43
33
20
10
Дай твоята оценка: