Начин на приготвяне
Рендосайте гъбите на едро ренде и ги запържете в тиган с 1 с.л. масло.
Нарежете колбата на дребно и го добавете към гъбите. Оставете го да се запържи за няколко минути и отместете тигана от огъня.
В купа разбийте белтъците и към тях настържете моцарелата.
Сложете в тефлоновия тиган малко масло и сипете в него един черпак от белтъчната смес.
Пържете я около 2-3 минути и отгоре сипете 2 с.л. от гъбената смес.
Оставете вкусния омлет за още няколко минути, прехлупете го през средата и го извадете в чиния.
Продължете по същия начин и с останалата смес.
Сервирайте с гарнитура по желание този белтъчен омлет с шунка и моцарела.
Добър апетит!