Начин на приготвяне
Лютите чушки се разполовяват до средата и се запържват за 1-2 минути в мазнина, след което се отделят в чиния.
В същия тиган се запържват яйцата под капак и се поставят в чиния.
В отделен съд се смесва киселото мляко със счукания чесън, сиренето, солта.
В тавичка разпределете малко от млечния сос, а отгоре позиционирайте изпържените яйчица и пържените чушки. Добавете още от соса.
В тигана, където са се пържили чушките, запържете за кратко червеното пиперче и след това с тази мазнина полейте гозбата с яйцата.
Преди поднасяме поръсете със скълцан магданоз.
Тези яйца на очи по овчарски са много вкусни.
Вижте също как да си направите яйца по панагюрски или любимата яйчена салата.
Коментари
Много
Вкусно
Браво