Edin.bg»Избрани Колекции»Овчарски Пай
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Традиционен Овчарски ПайЗагрейте фурната и изпечете овчарския пай до готовност - около 40-45 минути.
Традиционният Овчарски Пай е готов....
Редена салата по овчарски
Сервирайте редената салата по овчарски като мезе на бяло вино или ракия....
Лесен солен пай
В купа си смесваме киселото мляко, разбитите яйца, бакпулверът, пресятото брашно, нарязаните на ситно шунка и кисели краставички.
Овкусяваме със...
Лесен Кайсиев Пай
Пресейте брашното и към него добавете маята, захарта, сол, млякото и маслото, предварително разтопено.
Замесете тесто и го оставете да втаса за...
Лесен боровинков пай
Смесете маслото с брашното, добавете жълтъците, смлените орехи, ванилията и захарта, омесете много добре тесто за пай и отделете ¼ от него.
Сложете...
Неустоим Спаначен Пай
Разтопете маслото и намажете с него правоъгълна или кръгла тава. Подгответе си тава с такъв размер, че част от корите да излизат отвън, за да се образува...
Солен пай с тиква
Първо е необходимо да си направите тестото, да се стегне в хладилника .
За тестото: В голяма купа смесете брашното с морска сол, добавете виното...
Рейтинг
4
Общо гласували: 2
50
42
30
20
10
Дай твоята оценка: