Начин на приготвяне
Измийте месото и го сложете в купа с капак. Добавете кетчупа, майонезата, горчицата, меда и солта. Разбъркайте добре. Затворете с капака и оставете маринованите пържоли в хладилника за няколко часа.
Обелете картофите и ги нарежете на средни парчета. Сложете ги в тавичката за печене. Натрошете пилешкия бульон и разбъркайте.
Поставете чесъна в тавата и подредете бутчетата отгоре. Налейте бирата и нарежете кравето масло.
Затворете плътно с алуминиево фолио и печете в загрята фурна на 180 градуса за около час и половина. Махнете фолиото и запечете пилешките пържоли с мед на фурна до златиста коричка.
Извадете готовите печени пържоли и сервирайте в подходяща чиния.