Задушена мерлуза

28/08/2019
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне30 мин.
Готвене60 мин.
Общо90 мин.
Порции4

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Рибата се реже на парчета и се нарежда в тава. Залива се с вода и се прибавят нарязаните моркови, целината и магданозът. Полива се с оцет и се посолява.

Захлупва се с капак и се оставя да се задушава на бавен огън. Запичат се във фурната изрязани от корите филийки хляб, като на всяка предварително е поставено парченце масло.

Отцежда се вече задушена риба и се нарежда заедно със зеленчуците върху филиите.

Вкусна задушена мерлуза - опитайте!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest