Задушена мерлуза

28/08/2019
Приготвяне30 мин.
Готвене60 мин.
Общо90 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо33
  • Преглеждания за месеца8
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Рибата се реже на парчета и се нарежда в тава. Залива се с вода и се прибавят нарязаните моркови, целината и магданозът. Полива се с оцет и се посолява.

Захлупва се с капак и се оставя да се задушава на бавен огън. Запичат се във фурната изрязани от корите филийки хляб, като на всяка предварително е поставено парченце масло.

Отцежда се вече задушена риба и се нарежда заедно със зеленчуците върху филиите.

Вкусна задушена мерлуза - опитайте!

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар