Дроб-сарма в було на скара

27/02/2019
Приготвяне40 мин.
Готвене80 мин.
Общо120 мин.
Порции8
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо67
  • Преглеждания за месеца10
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

  • агнешко було - 1 бр.
  • агнешки дреболии - 1 кг
  • ориз - 2 ч.ч. сварен
  • джоджен - 1/2 връзка
  • пресен лук - 1 връзка
  • сол
  • черен пипер
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Агнешките дреболии се сваряват и нарязват на кубчета, а лукът и джодженът на ситно.

Посоляват се и се поръсват със счукан черен пипер, след което се смесват със сварен ориз и се разбъркват добре.

Тази смес се увива в агнешко було, като се оформят големи сарми. Те се пекат на скара до зачервяване.

Ретро мелничка от месинг-23%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Ретро мелничка от месинг
10.99 лв.
8.46 лв.
Виж ››

Атрактивна, стилна и много симпатична месингова мелничка за подправки ще внесе ретро шик във всеки дом.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар