Домашен борш

Домашен борш
03/11/2018
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне30 мин.
Готвене120 мин.
Общо150 мин.
Порции4
"Вижте тук как да приготвите най-свежата зеленчукова супичка борш"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Изсипете нарязаното прясно зеле в кипящия бульон и варете 15 мин.

Добавете задушените в маста червено цвекло, картофи, моркови, лук, доматено пюре, захар и оцет.

Варете, докато всички зеленчуци омекнат.

5 мин. преди да свалите борша от огъня, прибавете стрития чесъна и нарязаната на кубчета сланина.

Ако искате боршът да стане по-гъст, добавете запържено брашно.

Когато сервирате, сложете в порциите борш сметана и поръсете с магданоза и копъра.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: