Селска лучена супа

MarianeMariane
Новак
6943385
Селска лучена супа
15/08/2018
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
35 мин.
Общо
45 мин.
Порции
4

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете лука на ситно и го запържете до омекване в загрятото олио или масло. Когато лукът омекне, добавете брашното и запържете до златисто.

Разредете светлата запръжка с 6-7 ч.ч. гореща вода и оставете ястието да се вари на тих огън около 30 минути.

Междувременно намажете филийките с масло и запечете във фурната до зачервяване.

Подредете запечените филийки на дъното на супник. Поръсете със ситно настъргания кашкавал и изсипете супата.

Поднася се веднага.

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: