Икономична лятна чорба от тиквички

MarianaMariana
Новак
688
6
02/07/2018
Приготвяне5 мин.
Готвене30 мин.
Общо35 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо24
  • Преглеждания за месеца2
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете на ситно пресния лук и вътрешността на тиквичките и ги запържете в загрятото масло. Когато омекнат, добавете брашното и разредете запръжката с 6-7 ч.ч. вода.

Щом супата кипне, добавете нарязаните на парчета тиквички и варете на тих огън до омекване на тиквичките.

Оставете чорбата да поизстине преди да я застроите с киселото мляко и яйцата. Поръсете със ситно нарязан магданоз и копър и поднесете топла или студена.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар