Захарта ми се струва ,чее множко, иначи са супер,ще си направя .Благодаря за рецептата.
08.09.2024 22:04
1
Анонимен
Подобна. Рецепта. Съм. Правил. И. Съм. Страхотно. Впечатлен. Но. Обезателно. Ще. Пробвам. И. Вашата. Рецепта.
13.07.2024 13:52
Анонимен
Много леко печене на ламарина или грил.
След това се слагат в тенджера и на око се поръсват със сол и захар, похлупва се и се разпръсква в тенджерата, оставя се така за около 5 мин.и след това се нареждат в буркани. Останалия разтвор в тенджерата се разпределя по бурканите. Долива се само с качествен винен оцет, на следващия ден отново се добива с оцет, завиват се капачките и се нареждат до другата зимнина.
13.07.2024 12:43
9
5
Анонимен
Вчера и аз така ги направих. И после за цялата зима.
13.07.2024 11:14
1
Анонимен
Как се съхраняват?И колко време издържат?Благодаря?
След това се слагат в тенджера и на око се поръсват със сол и захар, похлупва се и се разпръсква в тенджерата, оставя се така за около 5 мин.и след това се нареждат в буркани. Останалия разтвор в тенджерата се разпределя по бурканите. Долива се само с качествен винен оцет, на следващия ден отново се добива с оцет, завиват се капачките и се нареждат до другата зимнина.