Начин на приготвяне
Измийте лютите чушки и ги подсушете добре, махнете дръжките им.
Загрейте скарата и изпечете чушките и от двете страни. Прехвърлете ги в тенджера с капак.
Смесете захарта със солта. Добавете оцета и разбъркайте хубаво, за да се разтворят солта и захарта. Накрая добавете зехтина.
Почистете и наситнете копъра и магданоза.
Обелете пресния чесън и нарежете главата на едро.
Извадете печените чушки и наредете един ред в подходящ съд.
Поръсете с копър, чесън и магданоз. Следва втори ред чушки и останалите ароматни подправки.
Залейте с течната смес и притиснете добре, за да се залеят всички чушлета.
Приберете разядката в хладилник за поне час.
Лютата разядка с чушки рибки е готова.