Edin.bg»Избрани Колекции»Яхния от Зрял Фасул


Фасулът се сварява и се смесва със запръжката, приготвена от лука, задушен в 3 супени лъжици растително масло, доматеното пюре, червен и черен пипер...

Смесете фасула със сварените и нарязани на тънки пръчици целина и моркови, ивиците месо (можете да заместите с колбаси), кубчетата от едното яйце...

Сложете гювеча във фурната и печете яхнията около 4 часа на 150 градуса.
Яхнията с фасул с гювеч е готова....

Задушете в олиото ситно нарязания лук, прибавете нарязаните на кубчета домати и щом се поизпържат, сложете зелен фасул и царевицата....

Варете още 5-6 минути и поръсете яхнията със зелените подправки.
Картофената яхния със зелен фасул е много вкусна....
Рейтинг
3.3
Общо гласували: 9
52
42
32
23
10
Дай твоята оценка: