Edin.bg»Избрани Колекции»Яхния от Телешки Език
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Яхния от Телешки Език

Яхния от Телешки Език

Прегледай всички 12 авторски предложения за яхния от телешки език в Edin.bg.
Телешки език със светъл сосТелешки език със светъл сосСваряваме телешкия език до готовност и още докато е топъл, го обелваме и нарязваме на тънки филийки....
Телешки език с пикантен сосТелешки език с пикантен сос
Обелваме сварения телешки език, нарязваме го на тънки филийки, подреждаме в чиния и заливаме със соса....
Телешки език във винен сосТелешки език във винен сос
Сваряваме телешкия език до готовност, изваждаме го и го заливаме със студена вода, за да се обели по-лесно....
Задушен телешки език с картофиЗадушен телешки език с картофи
Сваряваме до готовност телешкия език в подсолена вода, обелваме го и го нарязваме на филийки....
Салата от телешки език с картофиСалата от телешки език с картофи
Сварете телешкия език до готовност в подсолена вода, обелете го внимателно и го нарежете на тънки филийки....
Запечен телешки език с домати и лукЗапечен телешки език с домати и лук
Запеченият телешки език с домати и лук е готов....
Телешки език с кимион и дафинов листТелешки език с кимион и дафинов лист
Телешкият език с кимион и дафинов лист е много вкусен!...
Запечен телешки език с масло и кашкавалЗапечен телешки език с масло и кашкавал
Запеченият телешки език с масло и кашкавал е готов....
Телешки кюфтета яхнияТелешки кюфтета яхния
Яхнията се застройва с двете яйца, разбити с лимоновия сок или с 3-4 лъжици кисело мляко. Поднася се топла....
Турска яхния с телешки кюфтенцаТурска яхния с телешки кюфтенца
Гответе турската яхния с телешки кюфтенца час и поднесете с накълцан магданоз....
Свински език чорбаСвински език чорба
Оставете свинския език да се вари, махнете пяната, ако се образува. Когато е готов, нарежете на парченца. В друг съд задушете накълцания лук, добавете...
Език с чесън и маслоЕзик с чесън и масло
Сварете телешкия език в леко подсолена вода и го обелете от кожата. Нарежете го на ивици....

Рейтинг

3.8
Общо гласували: 4
51
42
30
21
10
Дай твоята оценка: