Edin.bg»Избрани Колекции»Яхния от Телешки Език


Сваряваме телешкия език до готовност и още докато е топъл, го обелваме и нарязваме на тънки филийки....

Обелваме сварения телешки език, нарязваме го на тънки филийки, подреждаме в чиния и заливаме със соса....

Сваряваме телешкия език до готовност, изваждаме го и го заливаме със студена вода, за да се обели по-лесно....

Сварете телешкия език до готовност в подсолена вода, обелете го внимателно и го нарежете на тънки филийки....

Яхнията се застройва с двете яйца, разбити с лимоновия сок или с 3-4 лъжици кисело мляко. Поднася се топла....

Гответе турската яхния с телешки кюфтенца час и поднесете с накълцан магданоз....

Слагаме още печурките и телешкия език, нарязани на парчета. Поръсваме с червен пипер и сол.
Оставяме сместа да къкри на огъня....
Рейтинг
3.8
Общо гласували: 4
51
42
30
21
10
Дай твоята оценка: