Edin.bg»Избрани Колекции»Яхния от Телешки Език


Сваряваме телешкия език до готовност, изваждаме го и го заливаме със студена вода, за да се обели по-лесно....

Сваряваме до готовност телешкия език в подсолена вода, обелваме го и го нарязваме на филийки....

Сваряваме телешкия език до готовност и още докато е топъл, го обелваме и нарязваме на тънки филийки....

Сварете телешкия език до готовност в подсолена вода, обелете го внимателно и го нарежете на тънки филийки....

Яхнията се застройва с двете яйца, разбити с лимоновия сок или с 3-4 лъжици кисело мляко. Поднася се топла....

Гответе турската яхния с телешки кюфтенца час и поднесете с накълцан магданоз....

Сварете телешкия език в леко подсолена вода и го обелете от кожата.
Нарежете го на ивици....
Рейтинг
3.8
Общо гласували: 4
51
42
30
21
10
Дай твоята оценка: