Edin.bg»Избрани Колекции»Телешки Език на Фурна


Сваряваме телешкия език до готовност, изваждаме го и го заливаме със студена вода, за да се обели по-лесно....

Сваряваме до готовност телешкия език в подсолена вода, обелваме го и го нарязваме на филийки....

Сваряваме телешкия език до готовност и още докато е топъл, го обелваме и нарязваме на тънки филийки....

Сварете телешкия език до готовност в подсолена вода, обелете го внимателно и го нарежете на тънки филийки....

Заливаме пържолките с мазнината от пърженето, прибавяме малко гореща вода и печем 30 минути в умерено загрята фурна....

Наливаме след това виното, размиваме брашното, изсипваме всичко в тавичка и запичаме във фурната за 40-45 минути....
Рейтинг
4.3
Общо гласували: 4
52
41
31
20
10
Дай твоята оценка: